ЗАЩО ПРОЛЕТ 2021 ЩЕ БЪДЕ ПО-РАЗЛИЧНА?

*Всеки се надява Пролет 2021 да бъде по-различна по един или друг начин, но как всъщност това ще се случи? Въпрос, който несъмнено вълнува всеки фермер и чийто отговор ще търси Александър Кадиев от екипите на Bayer, НИК и Суммит Агро на 10.02.2021 г.

Какво ще се случи?
Първото по рода си хибридно събитие в сектора, организирано ексклузивно за клиенти на трите компании, в което всеки участник ще научи новостите за пролетния сезон и ще има възможността да стане част от едно различно преживяване.
Новината за това събитие идва в момент, в който много от физическите събития се отменят или не се провеждат, като на дневен ред идват нови дигитални срещи, чиято цел е да дадат възможност на фермерите да бъдат в крак с новостите в сектора независимо от ситуацията в страната.
Хибридните събития, също като хибридите царевица, имат своето място, а когато се организират от иноватори, техният успех е гарантиран.
Кой и как може да вземе участие ?
Участник в събитието може да бъде всеки. А някои от по-иновативните фермери у нас ще са част от живите дискусии в студиото и ще споделят своите нагласи за тазгодишната пролетна кампания, както и това на какво са избрали да се доверят през този сезон, по отношение на семена, препарати, техника и торове.


Сред фермерите, които ще споделят своя опит, ще бъдат Александър Димитров от ППК Бръшлян, Стилиян Чомаковски от Чомстил, Иван Балабанов от ЕТ Добруджа Експорт и Милена Минчева от Калула – 84, а водещият ще ги разпита подробно за това как пролет 2021 ще бъде по-различна за тях.
Кой ще представи най-новите технологии за пролетната кампания през 2021 г.?
Водещият Александър Кадиев е поканил в студиото си трима представители на едни от най-иновативните компании в сектора, които ще разкажат за новите си предложения в този сезон по много интересен и интерактивен начин.


Първият панел ще се води от Жечо Мурзов – търговски директор в Bayer в направление Растителна защита и семена. Той е част от Bayer от 2004 г и познава отлично сектора и нуждите му, като следи отблизо неговото развитие през последните 16 години. Жечо Мурзов ще разкаже за рентабилното зърнопроизводство и ще представи най-новите предложения на Bayer за предстоящата пролетна кампания.
Гост във втория панел ще бъде Иво Куманов, управител на НИК. Фокусът ще бъдат технологиите и как с тях може всеки фермер да сее по-добре – т.е. по-прецизно и по-ефективно. Ексклузивно, по време на събитието, Иво ще сподели и информация за най-големия проект за прецизно земеделие, който компанията реализира тази година.
Третият гост ще бъде доц. д-р Мирослав Титянов, който е управител на Суммит Агро в България. Той ще сподели своите препоръки за защита и енергия за културата през предстоящия сезон и ексклузивно за гостите на събитието ще представи иновативно решение за управление на почвените ресурси чрез микоризни гъби.
Как може да участвате?
Събитието ще се проведе онлайн в платформата ZOOM, като всеки фермер може да получи своята персонална покана за онлайн форума от търговските представители на НИК, представителите на Bayer и Суммит Агро или техните дистрибутори из цялата страна.
Организаторите са подготвили три специални награди, които всеки присъстващ на събитието, може да спечели включвайки се в интерактивните игри.
Повече информация може да намерите тук или на Facebook страницата на събитието.
Нашият екип е медиен партньор на събитието и ще ви държим информирани за най-интересното от него точно след седмица!

© Всички права запазени. Позоваването на Агровестник е задължително!