КАЧЕСТВОТО НА ФУРАЖИТЕ НА „БУЛМАРС“ Е В НАЙ-ВИСОКИЯ КЛАС, А ЦЕНИТЕ – ПО ДЖОБА НА ФЕРМЕРИТЕ!

* Пълноценни комбинирани фуражи от Меката на месото – ГЕБИ, Сърбия. 162 продукта за различни видове и категории животни предлага екипът на българското дружество, които могат да се закупят от складовите бази в различни региони на страната.

* ГЕБИ означава: гарантирани суровини, ефективно хранене, бърз резултат, идеално качество. Компанията е №1 в Сърбия с висок пазарен дял и ежегоден ръст в продажбите.

Фирма „Булмарс“ ООД с управител г-н Иван Траянов е официален представител на най-големия завод за фуражи в Източна Европа – GEBI, позициониран в Сърбия с производство, ситуирано в гр. Чантавир (на 20 километра от унгарската граница). От 3 години екипът следва остовната си цел – да бъде полезен на българските производители на месо, яйца, мляко.

Използвахме възможността да се срещнем и разговаряме с г-н Траянов на щанда на фирмата по време на животновъдното изложение в Сливен:

– „Геби“ е създадена през 1983 година в Сърбия, с предмет на дейност внос и износ на компоненти и храни за животни. Днес снабдява над 2 000 обекта с богатата си гама от продукти за хранене на пилета, бройлери, кокошки, пуйки, свине, овце, говеда, крави, телета, зайци, коне, кучета, котки и др. Всяка храна е съобразена с направлението на фермата, с вида и възрастта на животните, съответно и с желанието на стопаните да постигнат максимални резултати.

Самите фуражи са в най-високия клас като качество, а като ценово – в средния. Идеята ни е крайните продукти да бъдат поевтинени. Подходът към това е комплексен – добра генетика, умения и знания, качествено хранене, добри условия на отглеждане, подходящи ветеринарно-медицински програми. Ние участваме в тази верига с доставката на фураж.

162 ПРОДУКТА ПРЕДЛАГА НАШАТА ФИРМА В ТРИ ЦЕНОВИ КАТЕГОРИИ. Те са премиум качество, благодарение на нововъведенията в завода, на напълно автоматизираната и компютризирана система за производство. Gebi разполага със собствени силози за 240 000 тона зърно, работи по проверени рецепти, внимателно подбира размера на гранулата на фуражите за съответната възраст на животните. Имаме готови и допълващи фуражи, протеинови концентрати, минерални добавки… Разработваме и храни по индивидуални рецепти. Гарантираме храненето за всички категории и възрасти животни (стартери и гроуери), съответно за млечните животни предлагаме различни фуражи за стада с 20 и над 20 литра млечност. Единствено този сръбски производител екструдира и експандира всичките си видове суровини. Това е и една от причините да установим контакти с Gebi, който работи със собствена суровина и не купува от случайни доставчици. Зърното се съхранява съобразно изискванията, то е без афлатоксини, без ГМО.

Офисът ни е в София, но работим с локални складове в цялата страна, изграждаме мрежа от дистрибутори, покрили сме почти цялата територия. Ежегодно отчитаме ръст в продажбите.

Партньорите ни за тези три години не са малко, трайни контакти сме установили с ферми от Великотърновско, Белоградец, Ямболско…Но ние продаваме и на малки стопани, които отглеждат животни в личния си двор.

Оптимист съм за развитието на отрасъла, но мисля, че държавата трябва да помогне с тънки лостове, например една от добрите инициативи е сиренето да се приготвя само със свежо мляко. И законът да се прилага!

Пазарите са отворени, на 100% не можем да ограничим вноса, но с подходящи лостове и механизми трябва да се подпомагат съвестните производители, дребните и средните фермери. Те работят в селата, те ще ги съживят. Когато това се случи и не се прекъсне връзката със земята и фермите, отрасълът ще се развива.

За повече информация посетете www.bulmars.com или позвънете на 0899 907 934

(повече в Агровестник – стр. 7-29)

© Всички права запазени. Позоваването на Агровестник е задължително!