НЕУСТОИМИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ „АГРОКОНСУЛТ МАШИНИ“ – ЗА ВАШИЯ УСПЕШЕН БИЗНЕС!

*Ето и някои от актуалните модели техника, от които си струва да се възползвате.

 Атрактивни цени на налични трактори Hattat, модел – A110.

Трактори с максимална производителност при тежки условия и стотици доволни клиенти. С двигател Perkins, с мощност 102 к. с., известен със своето качество и надеждност, генериращ максимална производителност, спестявайки Ви гориво. С дългото си междуосие осигурява отлично разпределение на теглото и перфектно сцепление. Посредством многообразието от варианти на предавките, предлага възможно най-подходящите скорости за работа на полето, както и за транспортиране. Със система Turbo Intercooler, позволяваща по-голяма ефикасност на дизеловото гориво, минимизирайки експлоатационните разходи. Ергономичният горивен резервоар с обем от 115 л. Ви дава възможност за продължителна и постоянна работа. Напълно синхронизирана трансмисия. Задвижване 4х4 със заключване на диференциала. Мултидискови спирачки в маслена баня, осигуряващи отлично спиране и безопасно управление. Двускоростен ВОМ.
Новите ни предложения трактори Hattat модели B3080 и C3080 подходящ за фермери, зеленчукопроизводители и лозаро-овощари.
Новата компактна C и B-серия трактори на Hattat 3B с или без кабина, 4WD – проектирана да отговoри на нуждите на земеделските производители: висока производителност и размери идеални за работа, както на поле, така и в градина. Комбинирайки производителност с малък разход на гориво, двигателят Perkins предоставя перфектната задвижваща сила, с помощта на която за кратък период от време може да реализирате необходимите земеделски дейности и транспорт. Мощности 75 к.с. Със система Turbocharger/commonrail, позволяваща по-голяма ефикасност на дизеловото гориво, минимизирайки експлоатационните разходи. Двускоростен ВОМ. Напълно синхронизирана трансмисия. Задвижване 4х4 със заключване на диференциала. Хидравлично управление. Мултидискови спирачки в маслена баня, осигуряващи отлично спиране и безопасно управление. Посредством многообразието от варианти на предавките, предлага възможно най-подходящите скорости за работа. С опция челен товарач, с различни към него аксесоари.

Само при нас висококачествени и надеждни италиански пръскачки подходящи за всички стопанства.
Въпреки че сезонът на масовото пръскане за началото на годината е към своя край, две нови прекрасни машини са вече налични в базата на „Агроконсулт Машини“ ЕООД. Изработени по всички европейски изисквания, с италианска страст и коректност, по нищо не отстъпващи на класическите световни изпитани марки, пръскачките RIMECO на консорциума BGroup (Италия) съвместяват в себе си предимства като много висока прецизност на пръскане благодарение на компютър Bravo, пълен контрол върху рамената, функционалност при управлението, и много други.
Цената не е фактор, който може да се подмине, затова при нас тя е максимално близка до възможностите на масовите български фермери.

За по-любопитните ето малко по-подробни технически характеристики:
Пръскачки Rimeco FALCО 3000L
Тип: прикачна. Обем основен резервоар(л): 3 000 с градуирана скала за нивото на водата и 35 л резервоар за смесване на препарати. Щанги/секции(м/бр): 24/5 с включени стабилизатори за работна скорост над 10 км/ч и електромеханично управление / защита на крайни дюзи. Помпа за ниско налягане с капацитет 130 л/мин: Annovi Reverberi(Italy). Полиетиленов резервоар, прахово боядисана стоманена рама, казанчета за измиване на ръцете и основния резервоар, хидравлични миксери, стълба и платформа.
Гуми: 230/95 R44 (9,5 R44) с регулируема широчина 1400-1800мм /1800-2100 мм. Всмукателен филтър със затварящ клапан за почистване при пълно положение на резервоара и връзки за пълнене на резервоара. Хидравлично повдигане, сваляне, подравняване, сгъване и разгъване на щангите (управление от трактора посредством 1 двойка хидр. изводи), бързи връзки.
Карданен вал(mm): 1300, широкоъгълен. Компютър Bravo 400S или 180 S и 19mm / 7 степеннен контрол, GPS. Автоматично поддържа нормата на пръскане независимо от скоростта на движение на машината. 
Размери(мм): 5500/3550/1800. Маса(кг): 1590


Можете да се запознаете с тази полезна и прецизна техника както онлайн, така и чрез връзка с нас по телефон/email, също така и да ги видите на живо при нас в базите на „Агроконсулт – Машини”.
За повече информация, не се притеснявайте да се свържете с нас директно на телефон +359 884 335 035 – Митко Иванов

e-mail: mitko.ivanov@agroconsult.bg, office@agroconsult.bg
сайт: www.agroconsult.bg

© Всички права запазени. Позоваването на Агровестник е задължително!