СТЕКСПО 2019 – резервациите са отворени!

*Местата за събитието са ограничени и бързо се изчерпват, предупреждават организаторите (Регистрации на http://www.steakspo.bbab.bg/form.html)

СТЕКСПО 2019 е първото по рода си изложение, по време на което хората с интереси в месодайното говедовъдство, овцевъдство и млечното овцевъдство, ще имат възможност на живо да се запознаят с тенденциите и новостите в сектор „Животновъдство“.Форумът събира на едно място топ-експерти от САЩ и Европа, фермери, преработватели, ресторантьори и представители на официалните институции.

СТЕКСПО 2019 ще се проведе в периода 1-2 ноември в Пловдив – Международен панаир. Официалното откриване на форума е 2 ноември от 10 часа. Лекции по развъждане, отглеждане и хранене, демонстрации на живо, кулинарни експерименти с най-доброто българско телешко, концерти на известни български групи, екстремни занимания за децата -всичко това предстои на СТЕКСПО 2019. Гости от САЩ, Ирландия, Шотландия,Франция, Австрия, Германия и още много ще допринесат за експертизата на събитието, споделяйки своя богат опит с присъстващите.

В СТЕКСПО 2019 традиционно ще вземат участие и топ-експерти и водещи фирми от страната,които са ангажирани в процеса на производство „от полето до вилицата“.

Форумът започва на 1 ноември с работни срещи,лекции и официална дегустационна вечеря за организаторите, чуждестранните гости, партньорите и гостите на събитието.Изхранването ще е основно с месо от животни от български ферми, членове на АРМПГБ, угоени по всички правила,специално за СТЕКСПО 2019.

Регистрациите са все още възможни, чрез максимално опростена електронна форма на http://www.steakspo.bbab.bg/form.html Посетителите, които не желаят настаняване, могат да си резервират участие в официалните вечери през същия линк. Всички посетители имат достъп до всички лекции след закупуване на билет – не е необходима регистрация за посещение за зоната на изложението.

Цени на билети:

12 лв. за 1 ден

20 лв. за 2 дни

Всички деца са с безплатен достъп до забавленията и до изложението!

Повече информация за СТЕКСПО 2019 може да получите на press@bbab.bg

© Всички права запазени. Позоваването на Агровестник е задължително!