УСПЕХЪТ НА КЛИЕНТИТЕ НИ Е И НАШИЯТ УСПЕХ!

*Убедена е Виктория Звездомирова, мениджър за Северна България на торовата компания“Еликсир Зорка“. На щанда на Агра 2020 г. тя представи петте продукта, които бяха във фокуса на изложението.

-Тази година на нашия щанд показваме доказалите се вече гранулирани продукти,с които успяхме да разширим дистрибуторската ни мрежа – започна своето изложение г-жа Виктория Звездомирова, мениджър за Северна България на торовата компания“Еликсир Зорка“. – Отличават се с високата си водоразтворимост на фосфора,отделно от тази на азота, който е в амониева форма. Всеки наш продукт съдържа и сяра, а известно е, че тя е важен елемент за растенията и подпомага усвояването на азота.

Новост при нас е продуктовата линия за течни торове, с която искаме да предложим на клиентите цялостно решение при храненето на земеделските култури. И отново визирам 5 различни тора.

<>Първият продукт е AMINOPRO– органичен растежен активатор с аминокиселини за листно приложение.Той е с високо съдържание на азот, състоящ се от балансирана смес от свободни аминокиселини и е особено подходящ за листно торене. Използва се след засаждане на културите, по време на ранните етапи на вегетативен растеж и развитие на цветовете и през всички критични фази на развитие, когато културите се нуждаят спешно от лесноусвояеми хранителни вещества.

AMINOPRO е изключително подходящ за плодни дръвчета, за лозя, зеленчуци, ягоди, декоративни храсти и дървета, зърнени и индустриални култури. Дозата на приложение е 100-300 мл/дка.

<>Вторият продукт е PHOSKAL.Съдържа 30% Фосфор и 20% Калий. Това са специални торове, които повишават естествените механизми за самозащита.Представлява гама от биостимуланти,които повишават устойчивостта на растенията срещу външни патогени. Съвместим е с обичайно използваните листни торове или почвени подобрители.

<>GREENPRO е третият ни продукт,комплексен NPK течен тор с високо съдържание на микроелементи. Подходящ е за зеленчуци,плодни дървета, индустриални, зърнени култури, фуражни и декоративни растения във фаза на активния растеж и през първите фази на образуването на плодове.Има много високо съдържание на цинк,който е от съществено значение за процеса на растеж на културата. И по тази причина този тор е изключително ефективен започви с ниско рН, обикновено богати на желязо, при което се нарушава способността за абсорбция на цинка от растението.

<>Четвъртият продукт е NUTREX P– течен тор с високо съдържание на фосфори микроелементи (10% общ азот с амониев нитрат 6.9% и урея – 3.1%). Той е допълнителен източник на фосфор, който лесно се усвоява от тъканите на растенията.Идеален предсеитбен тор за почвени култури, които се развиват от семена или разсади. Спомага за интензивното развитие на корена, но има добър ефекти в други стадии на растежа (преди цъфтежа за подпомагането му, за добър завръз и оформяне на плода), както и при развитие на плодовете за ускоряване на качеството и зреенето.

<>POLIPHOS е нашият пети продукт,течен предсеитбен NР тор с постепенно освобождаване на хранителните елементи.При него по-специфичното е, че действието на фосфора е дълготрайно (от 40-60 дни).Идеята е растението да има постоянен и наличен фосфор за усвояване. По тази причина POLIPHOS е необходим в почви, които имат високо съдържание на варовик.Разходната норма при овощни, зеленчуци,декоративни растения, разсади, житни и технически култури е 300-600 мл/дка.

Виждам,че все повече фермери търсят добрите продукти. И ние им ги предлагаме, ние работим за тях, техният успех е всъщност и нашият успех!

Камен ПЕТКОВ

На снимката (отдясно наляво): Виктория Звездомирова, Стиляна Славова, търг. представител за Пловдив, Павлина Филипова, търг. представител за Добрич и Варна, Жулиен Жечев, търг. представител за Шумен, Попово и Търговище и Яна Атанасова, търг. представител за Русе,Разград и Силистра – на щанда на АГРА 2020.

(повече в Агровестник – стр. 5-6)

© Всички права запазени. Позоваването на Агровестник е задължително!