ШКУМБАТА ВИ КАНИ НА ПЪРВИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ОНЛАЙН СЕМИНАР АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС 2020 на 09 юни в 10:00 ч.

Екипът на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС организира първия международен онлайн семинар, фокусиран върху биостимуланта и неговото действие при културните растения.
Очакват Ви много интересни видео материали, снимков материал и съвети за употребата на АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС при различни земеделски култури в различни ситуации. Програмата на събитието обхваща следните основни теми:

 1. Резултати от проведени опити в Институт по растителни генетични ресурси в град Садово в културите пшеница, слънчоглед и царевица след употребата на биостимуланта АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС.
 2. АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС съживява слънчогледа след употребата на грешен хербицид.
 3. АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС засилва действието на хербицидите при третиране на царевица.
 4. Третиране на лавандула с АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС и изумителните резултати при разсад и неприхванати растения.
 5. АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС се справя с плътността на почвата и подобрява структурата й. Опит в два лозови масива – третиран и нетретиран.
 6. Как АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС съживи лозов масив от винения сорт Мерло в региона на Поморие, който бе третиран с глифозат вместо с листен тор?
 7. Време за въпроси и отговори.
  Последвайте линка в платформата YouTube и бъдете част от семинара, който ще се излъчва на живо от винарна „ДиВес Естейт” на 09 юни 2020 (вторник) в 10:00 ч.:
  https://youtu.be/4yI7XjBC3UA
  Използвайте уюта на дома или офиса и научете защо АМАЛГЕРОЛ ЕСЕНС е продукт от бъдещето, а накрая ще се посмеем с незабравимите шеги на Шкумбата. Видео поканата от Шкумбата е на следния линк:
  https://www.youtube.com/watch?v=PxLfy_Y7Dkg&feature=youtu.be
  Очакваме Ви!
  От екипа на ХЕХЕНБИХЛЕР ГмбХ и МеДи Плюс Р ООД
© Всички права запазени. Позоваването на Агровестник е задължително!