С МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ЛУМБРЕКО ЕФЕКТЪТ Е МАКСИМАЛЕН!

* Листният органичен тор Лумбреко е приложим при всички култури, вкл. биосертифицирани, чрез листно пръскане, капково напояване, обеззаразяване на семена и разсади. Ниската разходна норма, смесимостта с пестицидите и достъпната цена го правят предпочитан от стотици земеделци, хоби-фермери, дребни стопани, домакини…

– За трета поредна година съм сред вас и ви благодаря, че имам възможността да споделя успехите на нашата фирма – Лумбреко ЕООД – така започна своята кратка, но синтезирана презентация на Квалификационния аграрен семинар на земеделските кооперации в Златни пясъци, г-жа Снежана Благова, собственик на дружеството. – ЛУМБРЕКО е познат универсален листен тор, той е екстракт от биопродукт и органична материя, биосертифициран от швейцарски сертифициращ орган SGS. При производство му работим по американска технология, запазвайки високото съдържание на амино- и фулвокиселини, микро- и макроелементи и биостимулатори. Той подпомага растението да усвои всичко, което сте му дали в почвата. Листният тор съдържа хумати, а аминокиселините повишават имунитета на растенията, те стават устойчиви на патогените, които се появяват по време на вегетацията. Съдържа актиномицети, това са естествени грамположителни бактерии, продуценти на природни антибиотици и много от вас сте констатирали, че растенията, третирани с продукта, проявяват резистентност към болестите.

ЛУМБРЕКО може да използвате самостоятелно за листно торене или смесим с всички видове пестициди. Когато работите с биосертифицирани продукти, трябва да го използвате самостоятелно. Той е продукт за БИОЗЕМЕДЕЛИЕТО.

Органичният листен тор е богат на азот, фосфор, калий, натрий, магнезий, калций, на микроелементи и аминокиселини. Най-вече повлиява процеса на фотосинтезата, затова откриваме зеления ефект само 3-4 дни след пръскането. Приложен през есента при рапицата, при житните, той уплътнява клетъчните мембрани, навлизайки в тях играе ролята на антифриз. Увеличава устойчивостта на културите при слани и ниски температури. Особено препоръчваме вида, обогатен с аминокиселина, защото гарантира дружно поникване на семената и начален старт на развитие на посева. Той е доказан растежен биостимулатор.

Минимално количество от Лумбреко ви дава максимален ефект. Лумбреко е силноконцентриран тор и само с 200 мл/дка при добра запасеност от основно торене, става важен помощник при стресови ситуации. Може да възстанови напълно растенията, поразени от градушка.

Внесен напролет във фаза „братене“ и в доза 100 мл/дка Лумбреко доставя необходимите за старта на културата хранителни елементи и активира ензимите на растежа в младите листа. Повишава функциите на корена и подобрява усвояването на хранителните елементи, внесени с пролетното подхранване.

От 3 години правим износ на нашия продукт в чужбина и то в страни с много тежки климатични условия, като Арабските емирства, в Румъния, Гърция и Македония.

На снимката: Снежана с дъщеря си Диляна Благова и с главния организатор на семинара – д-р Славчо Христов.

(повече в Агровестник – стр. 5-39)

© Всички права запазени. Позоваването на Агровестник е задължително!